Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно въпросче относно ключовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Едно въпросче относно ключовете

Наскоро реших да поразгледам папката на Бобо(между другото има много яки работи там )и попаднах на следната снимка:

И като я видях се сетих да питам - защо нямам нито тъмно червения ключ,нито двете карти "коде",а имам само един червен ключ?Имайте предвид,че колата не е с фабрична аларма.Не ми е ясно тъмно червения ключ за палене ли е и как аз си паля колата не със него,а с червения????Моята Алфичка ми я продадоха само с един ярко червен ключ.Кажете ми мога ли да си карам така само с един ключ,или трябва да се ходи до Вантотрейд за да си вадя нов резервен?
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

И още един въпрос - от къде мога да си намеря малка емблемка за ярко червения ключ,че на моя е паднала и колко ще ми струва?

Comment

аз си взех моята с два червени за палене (действат на имобилайзера) и един кафяв - той е само за вратите и багажника. май така си върви комплекта
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
        аз си взех моята с два червени за палене (действат на имобилайзера) и един кафяв - той е само за вратите и багажника. май така си върви комплекта
        Да,ма аз кафяв нямам.С червения правя всичко. А и червения е САМО ЕДИН.А тия ключове как действат на имобилайзера?

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...FE%F7%EE%E2%E5
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

баце е па я от тоя комплект имам само 1 нещо

май кафявия ключ е сервизния, с него моат да се праат нови червени и там да се ресетват некви щуротии, по-умните ще кажат
            Алфа Ромео 145, 1.6 боксер `95г,

Comment

Първоначално публикувано от goro
              ...А и червения е САМО ЕДИН.А тия ключове как действат на имобилайзера?
              Ми 'мобилизират' го
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от goro
                ...А и червения е САМО ЕДИН.А тия ключове как действат на имобилайзера?
                Ми 'мобилизират' го
                Имам предвид има ли некви електроники или машинарии в самия ключ?

Comment

Има си вградената джаджа, която да деактивира имобилайзера при вкарването на ключа. На някои допълнително слагани по-стари аларми тази джаджа е отделно от дистанционното. На служебното деу например е в нещо като дървена кутийка, която трябва да се доближи до сензора на имобилайзера, който обикновено е в близост до мястото за ключа
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Има си вградената джаджа, която да деактивира имобилайзера при вкарването на ключа. На някои допълнително слагани по-стари аларми тази джаджа е отделно от дистанционното. На служебното деу например е в нещо като дървена кутийка, която трябва да се доближи до сензора на имобилайзера, който обикновено е в близост до мястото за ключа
                    Вече разбрах как стоят нещата.С две думи мога да си карам с червения ключ без да го мисля! Благодаря за помощта!

Comment

Ето тук може да разгледаш тази тема и да си поръчаш емблемка за ключа.
                      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5190
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

А аз какво да кажа като имама само този по тъмно черения ключ!
                        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Да се похваля - днес ходих до "T&N Car" на Гоце Делчев(понеже ми е ва 2 крачки)и си взех емблемка за ключа на символична цена. Благодаря на wasp за инфото,което ми даде.

Comment

Working...
                          X